INTERFERENSIYANI VUJUDGA KELTIRUVCHI INTRALINGVISTIK VA EKSTRALINGVISTIK FAKTORLAR - Farangiza Kurbanova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada inerferensiyani vujudga keltiruvchi faktorlar tahlil qilinadi. Bilingvlar nutqida ishlatiladigan so‘zlarning ifoda va mazmun plani ko‘rib chiqiladi. Interferensiyaning semantik va stilistik aspektlari haqida ham fikrlar yuritiladi.