TA’LIM MUASSASALARIDA RAHBARLARNING BOSHQARUV FUNKSIYALARI MAZMUNI - Isakova Nozina Sherdorovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida raxbarlarning boshqaruv funksiyalari mazmuni yoritilgan. Shuningdek, boshqaruv tushunchasi, uning mohiyati va rahbarlarda boshqaruvchanlik qobiliyatlarining shakllanish jarayonlari tahlil qilingan