BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY VA METODIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Choriyeva Zuhra Tolib qizi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada kasbiy va metodik kompetentlik tushunchalariga ta’rif berilgan, shuningdek, kasbiy kompetensiyaga ega mutaxassisning sifatlari haqida batafsil bayon etilgan. Shu bilan birga bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik faoliyatga tayyorgarligining zaruriy va yetarli darajasini ta’minlab beruvchi asosiy talablar ham yoritilgan.