ERKIN VOHIDOV IJODINING BOSHLANISHI VA SHAKLLANISHIDAGI ASOSIY ADABIY MAKTABLARNING AHAMIYATI - Hafizova Muxlisa (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada Erkin Vohidov ijodining shakllanishida “G‘ayratiy maktabi”ning roli va ahamiyati haqida ko‘rsatib beriladi.