SINF RAHBARINING KOMPETENTLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Nurmanova Dilfuza Jamilovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada sinf rahbarlarining kabsiy kompetentligini oshirish hamda ularga amaliy yordam berish maqsadida malaka oshirish kurslarining negizida sinf rahbarlari uchun maxsus kurslar tashkil qilish tavsiya etilgan.