TALABALARDA KREATIVLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI VA ULARNING TARKIBIY ASOSLARI - Safarova Mohidil Axmadovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada bo‘lajak mutaxassislarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish imkoniyatlari va tarkibiy qismlari haqida batafsil bayon etilgan. Shu bilan birga bo‘lajak mutaxassislarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish bosqichlari, omillari ham yoritilgan.