YOSHLARNING INT?LL?KTUAL SALOHIYATI VA FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHDA P?DAGOGIK-PSIXOLOGIK OMILLAR - Usarov Jabbor Eshbekovich; Raxmanova Muqaddas Qaxramonovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada ta’lim jarayonida yoshlarning int?ll?ktual salohiyatini oshirishda p?dagogik va psixologik asoslar hamda ularning ijodiy salohiyatini o‘rganishning natijalari xususida fikr yuritilgan. Shuningdek, barcha ta’lim maskanlarida tahsil b?rayotgan o‘qituvchilar o‘z shogirdlarining ijodiy salohiyati va mahoratini rivojlantirish uchun ularning int?ll?ktual sifatlarini aniqlash hamda o‘rganishlari zarurligi ta‘kidlangan.