Futbol boshqaruvining tuzilishi va zamonaviy futbol. - Sarvar, Nosirov; Otamurod, O’lmasov; Bobur, Sodiqov; Zulxonovich, Karimov Jamil (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqola O’zbek va dunyo futbol boshqaruvi tuzulishi haqida so’z olib boriladi. Dunyo federasiyalar tarkib topishi va a’zo mamlakatlar haqida yoritilgan.