YOSHL?RD? SOG?LOM TURMUSH M?D?NIYATINI RIVOJL?NTIRISH J?R?YONL?RID? UL?RNI MUST?QIL H?YOTG? T?YYORL?SHG? MILLIYHUDUDIY YOND?SHUV - Kamoliddin ?stanaqulov Maxkamovich (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada yoshlarda sog?lom turmush madaniyatini rivojlantirish jarayonlarini takomillashtirishda etnik va tizimli yondashuv mexanizmlarini ishlab chiqishning nazariy asoslari berilgan.