ZAMONAVIY O‘ZBEK TILI VA ADABIYOTI FANI O‘QITUVCHISINING KASBIY STANDARTI VA KOMPETENSIYASI - Gulnara Eshchanova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada zamonaviy o‘zbek tili va adabiyoti fani o‘qituvchisining kasbiy standarti va kompetensiyasi haqidagi mulohazalar o‘z ifodasini topgan.