O‘QITUVCHINING KASBIY FAOLIYATI STANDARTI TIZIMINI T?KOMILL?SHTIRISHNING Z?MON?VIY TEXNOLOGIYA VA VOSITALARI - Istam Aminov; Doniyor Habibullayev (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Hozirgi kunda jamiyatni rivojlanishining zamonaviy bosqichi fan, texnika va texnologiyani rivojlanishining innovatsion modellariga o?tish hamda o‘qituvchining kasbiy faoliyati standarti tizimini t?komill?shtirish bilan xarakterlanadi. Bunda esa kompyuter, axborot va telekommunikatsion texnologiyalar katta mavqega va ahamiyatga ega bo‘ladi.