O?QITUVCHINING KASB STANDARTINI ISHLAB CHIQISHGA DOIR YONDASHUVLAR TAHLILI - Ibragimov A’lamjon Amrilloyevich (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada turli davlatlarda pedagoglar uchun mo?ljallangan kasb standartlarining mazmuni, mohiyati, ishlab chiqish va amaliyotga joriy qilish shartlari, shunigdek, ularning o?qituvchi faoliyatini tashkil qilishda jarayon ishtirokchilariga aloqadorligi tahlil qilingan