FINLANDIYADA O ‘QITUVCHINING SAMARADORLIGI, KASBIY STANDARTLAR VA TA?LIM DASTURLARINING MUVAFFAQIYATGA ERISHISH YO?LLARI - Sharofat Jiyanbekova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Finlandiya ta'lim tizimiga bag'ishlangan ushbu maqolada, ayniqsa muvaffaqiyatli o'qituvchi, kasbiy standartlar va ta?lim dasturlarining samarali o?zaro ta?siriga erishish yo?llari yoritiladi.