UMUMIY O‘RTA TA’LIM TIZIMIDA XALQ HUNARMANDCHILIGINI O‘RGATISHDA PEDAGOGIK FAOLIYATNI TASHKIL ETISH MEXANIZMLARI - S.S.Igamov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida texnologiya darslari va darsdan tashqari mashg‘ulotlar jarayonida xalq hunarmandchiligini o‘rgatishni innovatsion yondashuv asosida tashkil etish orqali, ijodiy, kreativ, fikrlovchi o‘quvchi shaxsini rivojlantirishning ayrim yo‘nalishlari keltirilgan..