XORIJIY TIL DARSLARIDA SO‘Z BOYLIGINI OSHIRISH USULLARI - Roziya Eshquvvatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada fransuz tilini dastlab o‘rganayotgan talabalar uchun darslarda foydalanish mumkin bo‘lgan metod va usullar xususida so‘z boradi. Bu usullarni qanday tarzda sodda va tezda o‘zlashtirish mumkinligi misollar yordamida yoritilgan..