PEDAGOGLARNING MA’NAVIY VA KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Mo‘tabar Fayziyeva; Dilshod Umurzaqov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada pedagog xodimlarning kasbiy mahoratini oshirishda e’tibor qaratish lozim bo‘lgan jihatlar tahlil qilingan. Shuningdek, ularning ma’naviy savodxonligini oshirishning kechiktirib bo‘lmaydigan chora-tadbirlarini ishlab chiqish hamda amaliyotga tatbiq etish bo‘yicha tavsiyalar shakllantirilgan.