UZLUKSIZ TA’LIMDAGI ISLOHOTLARNING YANGI BOSQICHI - Manzura Hamdamova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mamlakatimiz ta’lim-tarbiya tizimini yanada takomillashtirish, ilmfan sohasi rivojini jadallashtirish maqsadida, «O‘zbekistonning yangi taraqqiyot davrida ta’lim-tarbiya va ilm-fan sohalarini rivojlantirish chora-tadbirlari to‘g‘risida»gi Farmoni hamda «Ta’lim-tarbiya tizimini yanada takomillashtirishga oid qo‘shimcha chora-tadbirlar to‘g‘risida»gi Qarorining qabul qilinishi ta’lim-tarbiya taraqqiyotiga birlamchi e’tibor qaratilayotganining yorqin namunasi bo‘ldi.