BOSHLANG‘ICH SINF MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA MULTEMEDIYADAN FOYDALANISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Nabiyev Ismat (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf musiqa madaniyati darslarida multemediyadan foydalanishning samarali yo‘llari va musiqa faoliyatini tashkil etishda zamonaviy axborot texnologiyalarning o‘rni haqida fikrlar bildirilgan.