MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA NOAN’ANAVIY O‘YINLARDAN FOYDALANISH - ?avjuda Nigmatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada maktabgach ta’lim tashkilotida noana’naviy o‘yinlardan foydalanishni va ularnig qo‘llash yo‘llari haqida aytib o‘tilgan