XALQARO BAHOLASH DASTURLARINING BOSHLANG‘ICH SINFLARDA QO‘LLANILISHI - Malika Sattarova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ta‘lim sifati va samaradorligini oshirishda ilg‘or xorijiy tajribalarni o‘rganish, xalqaro standartlar talablarining joriy etilishi muhim ahamiyatga egaligi borasidsida fikr yuritiladi.