INTERFAOL TA’LIM MODELI ASOSIDA TALABALARNING PROFESSIONALKOMMUNIKATIV MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH - Ozoda Yadgarova Ibragimovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
ushbu maqolada ta’lim jarayonida interfaol ta’limni qo’llash samaradorligi va talabalarda professional-kommunikativ malakalarni rivojlantirishda uning imkoniyatlari haqida so’z boradi.