TA’LIM MAZMUNI VA SAMARADORLINI OSHIRISHDA O‘QUV DASTURALARINI MODERNIZATSIYALASHNING ZARURATI - Saodat Yo‘ldasheva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Global rivojlanish davrida ta’lim tizimini yangi rivojlanish bosqichiga ko‘tarish, barqaror taraqqiyotga hissa qo‘sha oladigan raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash maqsadida ilg‘or milliy va xorijiy tajribalar, xalqaro baholash dasturlari talablari o‘rganilib, amaliy jarayonga tatbiq etilishi rejalashtirildi.