KASBIY STANDARTLAR ASOSIDA PEDAGOGLARNI ATTESTASIYADAN O‘TKAZISH TARTIBINI TAKOMILLASHTIRISH - Dildora Xakimova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada kasbiy standartlar asosida pedagoglarni attestatsiyadan o‘tkazishning jahon tajribasini tahlil qilingan hamda attestatsiya mazmunini takomillashtirish shartlari ilmiy jihatdan asoslangan.