PEDAGOGIKA KOLLEJI RAHBARINING FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TA'MINLOVCHI BOSHQARUV KOMPETENTSIYASI - Shaxlo Sharipova Sadullaevna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqola zamonaviy menejmentning dolzarb muammolaridan biri rahbar kadrlarda boshqaruv kompetentsiyalarini rivojlantirishga bag‘ishlangan. Bunda rahbar kadrlarning faoliyati samaradorligini ta'minlovchi omil sifatida boshqaruv kompetentsiyalari tahlil qilingan