ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH TA’LIM SIFATINI OSHIRUVCHI OMILDIR - Durdona Yunusova Axtamovna; Mehribon Salimova Samijonovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada interfaol usullarning turlari tahlil qilinadi va bu usullar ta’lim jarayonida darslarning mazmunini, sifatini boyishiga, o‘quvchilarning tashabbuskorligiga, yangiliklarni tezkor qabul qilishiga samarali ta’sir ko‘rsatilishi aniqlanadi.