HOZIRGI ZAMON O‘QITUVCHISI VA UNGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Barno Amirullayeva; Rahima Sanayeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi zamon o‘qituvchisi qanday bo‘lishi, undagi fazilatlar, bugungi kun talabiga javob berishi uchun o‘z kasbini sevmogi,o‘z ustida tinimsiz ishlashi kerakligi haqida ma’lumotlar berilgan.