ITALYAN TILIDAGI QISQARTMALARNI O‘RGATISHDA ZAMONAVIY USUL VA VOSITALAR - Zarina Pardayeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada italyan tilida uchraydigan ayrim qisqartmalar xususida so‘z boradi. Bu qisqartmalarni qanday tarzda sodda va tezda o‘zlashtirish mumkinligiga to’xtalib o‘tiladi. Bir nechta qisqartmalar misol tariqasida keltirib o`tilgan.