BIOLOGIYA DARSLARIDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Zulayxo Bobonorova Qudratovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada, biologiya darslarida innovatsion metodikalar foydalanish usullari haqida ma’lumot berilgan.