ONA TILI DARSLIKLARIGA BIR NAZAR - ASILBEK ABDURAIMOV (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada davlatimiz tomonidan ona tilimizga qaratilayotgan e’tibor, uni bolalara o’qitish, ona tilini sofligini saqlab qolish bugungi kunning eng dolzarb vazifalaridan biri ekanligi misollar bilan keng yoritib berilgan.Maqolada asosiy e’tibor ona tili grammatikasida yo’l qo’yiladigan xato va kamchiliklar va buning yechimlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.