BOLALARDA MUTOLAA MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH - Jamila Shodiyeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Jamiyatimizda o?sib kelayotgan yosh avlodda kitob mutolaa madaniyatini yuksaltirish, texnologiya asrida undan unumli foydalanishni o?rgatish, o?quvchilar ongini yuksaltirish, barkamol avlod ruhida tarbiyalash haqida fikr yuritilgan