TALABALARNING REPRODUKTIV MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Kenjaboyeva Nigora Mamayusufovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yoshlarning reproduktiv madaniyatini tarbiyalash borasidagi davlat siyosati, talaba-yoshlarning reproduktiv madaniyatini rivojlantirishning amaliyotdagi ahvoli, talaba-yoshlarning reproduktiv madaniyatini rivojlantirishning ilmiy-pedagogik shart-sharoitlari, talabayoshlarning reproduktiv madaniyatini rivojlantirish jarayonini tashkil etish va uni o‘tkazish metodikasi haqida ma’lumotlar berilgan.