ONA TILI DARSLARIDA “IJODIY TAFAKKUR” ??SALALARI - Qurbonova Xolbibi Qirboyevna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Inson hayotida erkin fikrlash, ijodiylikning o‘rni b?qiyos. O‘quvchilarni ijodiylik ruhida tarbiyalashda ona tili ta'limi muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada ona tili ta’limi jarayonida o‘quvchilar ijodiyligini oshirishi masalalari yoritilgan.