TA’LIM SOHASIDA MEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK JIHATLARI - Sharipova Gulruxsor Nurqabilovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada OTM talabalarining o‘z-o‘zini rivojlantirish kompetensiyasini shakllantirishning pedagogik shart-sharoitlari, ta’lim jarayonini zamon talabalari darajasida tashkil etish, ta’lim jarayoniga innovatsion dasturlarni joriy etish, respublikamizdagi ta’lim sohasidagi barcha tizimlar o‘rtasidagi hamkorlikni yo‘lga qo‘yish vazifalari ko‘rsatib o‘tilgan.