MAKTABDA FIZIKA PLATFORMASI YORDAMIDA OPTIKA BO‘LIMINI O‘QITISH METODIKASI - Xoliqov Qurbonboy To‘ychiyevich; Asrarov Shuhrat Abbosovich; Duvlayev Komil Abdirashidovich (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada fizikaning optika bo‘limini o‘qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanib virtual namoyish va tajribalarni o‘tkazish borasida olib borilgan ishlar natijasi qisqacha bayon qilingan.