BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Zebo, Hamrakulova; Munisa , Nematullayeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada asosan boshlang?ich sinflarda o?quvchilarning nutq madaniyatini o?stirish, bundan tashqari esa nutqiy madaniyatni oshirishning bir necha xil usullari, o?qishni o?rgatish, chiroyli yozish, savodli o?qish, to?g?ri talaffuz, to?g?ri fikrlash haqida ma’lumotlar berilgan.