O’T PUFAGI KASALLIKLARI VA ULARDA MAKKAJO’XORI O’SIMLIGINING AHAMIYATI - o’g’li , Ismatov Farmon To’ymurod (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqola orqali respublikamizda keng tarqalgan o’t pufagi kasalliklarining ko’rinishlari va bu kasalliklarda makkajo’xori stigmasini foydali jihatlari to’risida ma’lumotlar berilgan.