DIFFERENTSIASIYA VA O‘Z-O‘ZINI TARBIYALASHDA BO‘LAJAK MUTAXASSISLARINI KASBIY TAYYORLASH TIZIMINING ASOSI SIFATIDA - Rahmonovich, O'raqov Sherzod; qizi, Yusupova Dilshodaxon Shavkatjon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Professional ta’lim muassasalarida bo‘lajak mutaxassislarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda asosiy e’tibor professional ta’lim muassasalari o‘quvchilarining differentsiallashgan (tabaqalashtirilgan) ta’limga alohida e’tibor qaratilish hamda ta’limda differentsiasiya sharoitida o‘quvchini bilim olish ishtiyoqiga maksimal yaqinlashtirish haqida yoritilgan.