O‘QUVCHILARGA TA`LIM-TARBIYA BERISHNING ZAMONAVIY SHAKLLARI HAMDA DIDAKTIK O‘YINLI INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Matlabovna, Axatova Bahora (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Bugungi fan va texnika rivojlangan davrda ijtimoiy-gumanitar fanlarni o‘qitishda didaktik va interfaol metodlardan foydalanish yoshlarda fanga bo‘lgan qiziqishni hamda samaradorlikni oshiradi.