BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHDA TURLI TA’LIM (AN’ANAVIY, MASOFAVIY, ONLAYN, DUAL) SHAKLLARI ORQALI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARI - Shodiyeva, Matluba (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini uzluksiz kasbiy rivojlantirishda turli ta’lim (an’anaviy, masofaviy, onlayn, dual) shakllari orqali rasmiy, norasmiy, informal o‘qitish texnologiyalarining ilmiy-metodik asoslari yoritilgan. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini uzluksiz kasbiy rivojlantirish texnologiyalaridan namunalar va ularni qo‘llash yuzasidan metodik ko‘rsatmalar berilgan.