DIDAKTIK O`YINLAR BOLA FAOLIYATINING TA`LIMIY ASOSI - Tuxtayevna, Abdurahmonova Zilola (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Didaktik o’yinlar bola shaxsining tarkib topishida muhim, samarali qurol vazifasini o’taydi. Chunki hamma davrda ham, hamma millat va mamlakatdagi bolalar ham o’yinni o’zlarining eng asosiy faoliyati d?b bilishadi.