YUQORI SINF O‘QUVCHILARINI GIMNASTIKA MASHG‘ULOTLARI ORQALI KUCH JISMONIY SIFATINI RIVOJLANISH SAMARADORLIGI - qizi, Uktamova Kamolaxon Madaminxon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada yuqori sinf o‘quvchilarini gimnastika mashg‘ulotlari orqali kuch jismoniy sifatini rivojlanish samaradorligi bo‘yicha olib borilgan ilmiy-tadqiqot natijalari bayon qilingan.