MORFOLOGIK KOMPETENTLIKNI SHAKLLANTIRISH YO`LLARI - Iroda, Solijonova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mazkur maqolada til va nutq tushunchalari, o`quvchilarda lingvistik kompetensiyani shakllantirish usullari va umumiy o‘rta ta’lim maktablarida ona tili darslarida kompetensiya, morfologiya, morfologik kompetensiyadan foydalanish bo‘yicha namunalar berilgan.