YOSHLARDA IQTISODIY TAFAKKURNING SHAKLLANISHIDA OILANING O`RNI - Muhammadiyevna, Murodullayeva Dilbar (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada oilada iqtisodiy tarbiya masalalari xususida fikr-mulohazalar bildirilgan. Xususan, oila, oilada iqtisodiy tarbiya, oila daromadlari, xarajatlari, daromadni investitsiya qilish yo`llari, mehnat qilish, mehnatni qadrlash kabilar xususida ma`lumotlar berilgan.