ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA GEOGRAFIYA DARSLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI - Mamatova Ayida Orifovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada geografiya darslarida pedagogik texnologiyalarini qo‘llash, ta’lim-tarbiya jarayoni samaradorligini oshirish masalalari haqida so‘z yuritiladi.