KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARGA SONLI IFODALARNI OSON VA TEZ HISOBLASHGA O’RGATISH USULLARI - Turdimurodov Otabek; T shquvvatova Zulxumor (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
maqolada qo’shish amalini o’rganishning tartibi haqida, yig’indi qoidasidan foydalangan holda qo’shish amalini qulay usullarda yechish, bu amalni o’rgatishda interfaol metodlardan foydalanish ya’ni ,,Baliq skeleti’’ va ,,Oltin yulduzcha” metodlari haqida, sonli ifodalar va ular ustida amallar bajarishning usullari haqida mulohaza, fikr va takliflar o’rin olgan.