BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA ULUSHLAR, KASR SONLAR TUSHUNCHALARI HAQIDA O‘QUVCHILARGA BILIM BERISH - Rustamovna, Yadgarova Nasiba (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida ulushlar va kasr sonlar haqida o‘quvchilarga bilim berish, matematik tayyorgarligini taminlash metodikasi yoritilgan.