OLIY TA’LIMDA MASOFAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYARINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI - Qulmatova, Buoysha Abdulhamitovna; Buranova, Dilfuzaxon Anvarovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada aqlli qishloq xo‘jaligini yuritishda raqamli texnologiyalarni joriy etish bo‘yicha chet el tajribasi, shuningdek qishloq xo‘jaligi soxasida avtomatlashtirilgan tizimlardan foydalanishga bo‘lgan ehtiyoj haqida so‘z boradi.