DARS JARAYONLARIDA KASBLAR OLAMIGA KIRISHNING METODIK ASOSLARI - Saidirasulovna, Yakibova Dilnoza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada ta’lim jarayonining muhim qismi hisoblangan kasb ta’limi uning mezonlari, o‘quvchilarda kasb tanlovining yuzaga kelishi, taanlovi kabi masalalari, uning metodik va pedagogik asoslari ilmiy adabiyotlar asosida tahlil qilingan.