MUMTOZ ADABIYOT VAKILLARIDAN NAVOIY IJODI VA HIKMATLARINI BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘TISH - Eshkuvatova Zarnigor Asliddin qizi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mazkur maqolada Alisher Navoiy merosi asosida boshlang’ich sinf o’quvchilarining tafakkurini shakllantirishning ilmiy-nazariy jihatlari yoritilgan bo’lib, bu o’qituvchilarning dars jarayonida boshlang’ich sinf o’quvchilarini mumtoz adabiyotga olib kirishiga yordam beradi hamda o’quvchilarning mumtoz adabiyotga bo’lgan qiziqishini oshiradi.