BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA REFLEKSIV MADANIYATNI RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Begmurzayevich , Djalalov Baxromjan; Nishonboy qizi, Mirzaahmedova Shohsanam (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada “refleksiya” va “madaniyat” tushunchalarining mazmuni va moxiyati, bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida refleksiv madaniyatni rivojlantirish dolzarb psixologik-pedagogik zaruriyat ekanligi xususida so‘z yuritilgan.